Acaricide

Se arată 1–12 din 24 de rezultate

Acaricidele sunt insecticide destinate controlului insectelor din subclasa de arahnide Acari, care includ căpușele și acarienii. Acaricidele sunt utilizate în agricultură, majoritatea acționând prin contact sau prin efect sistemic în diferite stagii de dezvoltare ale acarienilor. Acaricidele pot să fie utilizate împreună cu insecticidele agro și împreună cu fungicidele pentru a combate o varietate mare de factori dăunători plantelor.

 

Există o varietate mare de acaricide, majoritatea fiind pe bază organică de clor, sulf, nitrobenzen, staniu, amidină și heterociclic. Alte tipuri de acaricide sunt pe baza de sulf, dinitrofenoli, difenilalcooli, difenoximetani, difenilsulfonați, esteri sulfinat, difenilici Chinoline, sulfonamide, hidroxamate, amidine, benzimidazoli, fenilhidrazone, organotinuri, antibiotice etc.

 

Acaricidele au o toxicitate relativ scăzută, sunt siguri să fie utilizați în preajma oamenilor și a mamiferelor. Rezistență acarienilor la acțiunea substanțelor de control este una destul de rapidă, dar în general nu se poate manifestă o rezistență la două substanțe diferite de tratament.

 

Acaricidele avizate și comercializate de către Fitomag SRL nu pot să fie absorbite și transplantate de către plante, astfel că pulverizarea trebuie să fie uniformă.

0
0771 405 339