Termonebulizatoare

Se arată 1–12 din 18 rezultate

Puls fog-uri – sunt utilaje specifice pentru tratamente contra tantarilor in stadiul adult si sunt realizate atat pentru transport de umar cat si motopurtate. Au doua principii de functionare: au o turbina care produce presiune de aer pentru imprastierea substantelor si un motor care arde combustibilul si il transforma in fum. Datorita fumului, substanta pulverizata este foarte usoara si fina, fiind imprastiata la inaltimi de pana la 25-30 de metri. Pompa se utilizeaza numai la exterior.

Doua tipuri de fogger-e termice sunt fabricate: cele cu disc rotativ si cele cu camera de caldura (de exemplu, puls jet). In cele cu disc rotativ, insecticidul este atras intre discuri rotative, incalzite si imputate in sistemul de evacuare. Insecticid amestecat cu solventi (ulei, motorina, antigel) este vaporizat la o temperatura relativ ridicata (in general> 250o F) in portul de evacuare si fortat intr-o temperatura atmosferica relativ scazuta, moment in care se produce condes (=ceata). Cu toate acestea, o pompa standard de insecticid este utilizat pentru a pompa materialul intr-o “camera de incalzire”, unde are loc evaporarea. O suflanta Roots este utilizata pentru a forta materialul vaporizat in atmosfera adiacenta, care va conduce la condensare.

Avantaje pentru utilizarea termonebulizatoarelor:

– Timp de aplicare mai scurt datorita unui volum mare(litri/ora)Ceata densa si vizibila, o buna vizionare a dispersiei de ceata
– Concentratie mai mica a insecticidului utilizat
– Efect pozitiv asupra oamenilor(actiunea lor este vizibila)
– Oamenii pot evita sa contactul cu ceata de insecticid
– Gradul mare de dispersie si densitatea mare de picaturi mareste sansele de actiune asupra insectelor

0
0771 405 339