Rozatoare

Se arată 1–12 din 100 de rezultate

Capcane adezive: sunt capcana cu atractant sau geluri adezive pe suprafata carora rozatoare vor fi prinse de adeziv. Sunt variantele cele mai bune la interior si sunt folosite in tratamentele in zonele in care rozatoarele au patruns deja in spatiul de interior sau in locatiile in care profilul companiei nu permite tratamente cu raticide.

Capcanele mecanice clasice pentru rozatoare sunt o metoda utilizata cu rezultate vizibile de peste un secol. Capcanele mecanice isi declanseaza arcul in momentul in care rozatoarele ating suprafata cu momeala cu declansare. Declansatorul este extrem de sensibil la atingere, iar arcusul de capturare este metalic cu o forta de apasare care omoara cu siguranta rozatoarele. Capcanale mecanice sunt o alternativa la capcanele adezive si sunt utile in locurile in care gradul de infestare este mic unde arata eficienta daca sunt asezate in locurile in care se afla depozite de alimente, pentru a monitoriza zona sau de-a lungul peretiilor si a cailor de traseu a rozatoarelor pentru capturarea acestora.

Pentru momeala se utilizeaza atractanti de rozatoare cum este Lure, de la Russel ITM, ori atractanti alimentari care atrag rozatoarele in cursa, exemplu: alune, nuci, seminte sau branzeturi.

0
0771 405 339