Dezinfectanti

Se arată 1–12 din 77 de rezultate

Dezinfectanții sunt agenți antibacterieni care sunt aplicați pe materiale cu scop de a distruge toate microorganismele care există pe aceste materiale. Dezinfecția are scopul de a combate toate tipurile de microorganisme, iar acest lucru trebuie să fie înțeles complet pentru alegerea unor produse eficiente care să fie capabile să trateze orice tip de microorganism, inclusiv sporii de bacterii cu rezistență la tratament.

 

Dezinfecția este un tratament de igienizare necesar în industria alimentară și nu numai. Dezinfectantii comercializați de către Fitomag SRL, au scopul de a trata bacterii, viruși, fungi și spori. Dezinfecția poate să igienizeze locația astfel încât posibilitatea răspândirii de vectori generatori de boli și de infecții să fie exclusă.

 

Sterilizarea materialelor este metodă de tratament cu acțiune puternică care prin metode fizice și/sau chimice distruge orice tip de microorganism. Dezinfectanții sunt substanțe diferite față de antibiotice, care distrug microogranisme doar în interiorul corpului și diferite față de antiseptice, care distrug microorganisme care trăiesc pe țesut. Dezifectanții sunt substanțe diferite și de biocide, care sunt utilizate pentru a distruge toate formele de viață microscopice.

 

Ca și acțiune, dezifectanții distrug peretele celular al microorganismelor astfel că intervin cu metabolismul lor, distrugând astfel focarul de infecție.
Dezinfectanții sunt frecvent utilizați în spitale, cabinete stomatologice, bucătării și spații sanitare cu rolul de a ucide organisme cu trasmitere infecțioasă sau cu potențial de trasmitere de virusuri sau boli.

0
0771 405 339