Echipamente protectie

Se arată 1–12 din 55 de rezultate

Echipamentele de protecție sunt necesare pentru protecția prestatorul D.D.D. față de expunerea la substanțe chimice de tratament. Orice acțiune care implică tratamente cu substanțe pesticide, de dezinfectare sau de igienizare a spațiilor insalubre necesită un echipament de protecție standard și uneori echipamente de protecție adiționale pentru siguranța completă a prestatorului de servicii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare.

 

Echipamentul standard de protecție pentru prestatorii D.D.D. sau pentru utilizatori de tratamente împotriva dăunătorilor sau a celor de tratamente fitosanitare, este compus dintr-o mască de gaze integrală sau o semi-mască de protecțieochelarii de protecție (necesari doar dacă utilizați o semi-mască), mănuși de protecțiecombinezon impermeabil și antichimiccizme/bocanci impermeabili și antichimicișapcă/ cască de protecție sau o vizieră de protecție.

 

Cască de protecție: Este necesară în medii insalubre de lucru, în care există pericol de accidente în zona capului. Cască de protecție este recomandată în clădirile în construcție și în locațiile insalubre care sunt destinate renovării. Cască de protecție se poartă în permanență pe cap în zona de lucru, iar chinga de prindere trebuie să fie fixată corect pentru a oferi siguranță utilizatorului.

 

Ochelari de protecție: Ochelarii de protecție oferă protecție ochilor împotriva chimicalelor și a particulelor de substanțe care rămân în atmosfea în timpul și după tratament. Prestatorul de servicii de dezinsecție, deratizare sau dezinfecție este expus la acțiunea substanțelor chimice utilizate în tratamente impotrica dăunătorilor, iar ochelarii de protecție sunt obligatorii, dacă nu se folosește o masca integrală de față. Ochelarii de protecție trebuie să fie purtați pe toată perioada tratamentului și ajustați astfel încât să nu se miște și să nu incomodeze.

 

Masca respiratorie: Este un echipament de protecție obligatoriu pentru lucrul cu substanțe chimice puternice sau care lasă în atmosfera particule și vapori chimici după tratament. Masca respiratorie este compusă dintr-un filtru cu rol de a filtra particule nocive și de a limita ingerarea de vapori din zona de tratament. Utilizarea de generatoare de ceață rece sau de ceață caldă implică obligatoriu purtarea de mască integrală de protecție, pentru a proteja ochii, plămânii și sistemul respirator al utilizatorului. Măștile de protecție comercializate de către Fitomag SRL sunt măști integrale destinate protecției integrale a feței sau sunt semi-măști care protejează doar sistemul respirator al utilizatorului.

 

Combinezonul de protecție: Este un echipament integral de protecție care acoperă întregul corp al prestatorului de servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție. Acest echipament este obligatoriu în timpul lucrărilor de prestări servicii D.D.D., pentru protecția împotriva vaporilor chimici generați de substanțele de tratament. În același timp protejează prestatorul de expunerea pe timp îndelungat la soare sau la condiții de muncă extreme.

 

– Mănuși de protecție: Este echipamentul care protejează mâinile de contactul cu pesticide și în aceeași măsură de posibile accidente care pot să apară în momentul manevrării echipamentelor de lucru. Mănușile de protecție sunt obligatorii atunci când se realizează mixarea de substanțe de tratament și atunci când aceste substanțe sunt utilizate în tratament.

 

Cizme de protecție: Este echipamentul necesar pentru a proteja pielea de pe picioare de scurgerea de picături de pesticide și în aceeași măsură de accidente posibile, pe timpul lucrărilor de tratament fitosanitar sau împotriva dăunătorilor. Cizmele de protecție trebuie să fie utilizate atunci când mediul de lucru este unul care poate să ducă la accidentarea prestatorului de servicii D.D.D..

 

Alte echipamente de protecție utilizate de către prestatorii de servicii de dezinsecție, deratizare și dezinfecție sunt căști sau dopuri de urechelanterna sau combinezon apicol, echipament adiționale în funcție de tipul de lucrari care sunt necesar să fie efectuate.

0
0771 405 339