Cu eliberare lenta

Se arată 1–12 din 27 de rezultate

Ingrasaminte cu eliberare lenta:

Ingrasaminte cu eliberare lenta se utilizeaza in floricultura, legumicultura, pomicultura si pentru tratamente de fertilizare la gazon. Ingrasaminte avand eliberare lenta, ”slow release” se recomanda ca sursa indelungata de nutrienti pentru plantele din aceste medii.

Dozarea este constanta si depinde de factori exteriori: apa, caldura sau lumina. Ingrasamintele cu eliberare lenta sunt formulate intr-o carcasa care se sparge pe perioada de timp specificata.

Acest tip de ingrasaminte cuprind formulari specifice pentru eliberare controlata de nutrienti. Aceste ingrasaminte elimina substante nutritive pentru plante la intervale regulate de cateva saptamani sau luni. Eliberarea substantelor nutritive tine de factori de temperatura si de dezvoltare vegetativa a plantelor.

Acesti tip de ingrasaminte sunt indicati sa fie folositi deoarece au o actiune indelungata. Ei pot sa ajute planta pentru o perioada mai lunga de timp evitand supradozarea. In aceeasi masura ajuta la intarirea radacinii si a plantei in perioada de vegetatie.

0
0771 405 339