Plosnite

Se arată 1–12 din 22 de rezultate

Tratamentele impotriva plosnitelor se pot face cu insecticide pe baza de ciflutrina, deltametrina si/sau bendiocarb. Aplicarea totusi este in schimb foarte pretentioasa. O pulverizare cu pompa nu este suficient si nu pentru ca e insecticidul n-are fi suficient de “tare” ci pentru ca plosnitele se ascund.

Inainte de tratament este necesar sa urmati urmatoare 2 etape:

– Pregatirea spatiului – Orice material textil (paturi, haine, covoare, genti, rucsace, etc.) trebuie scoase din dulapuri/debarale si pregatite pentru tratament. Nu este necesara aplicarea insecticidului pe haine, acestea pot fi spalate la temperaturi inalte (daca materialul permite), iar in felul acesta si insectele mature, dar si larvele si ouale vor fi distruse.

– Aplicarea tratamentului – concentratia de insecticid aplicata trebuie sa fie cea maxima recomandata de producator. Apoi pulverizarea trebuie facuta cu foarte mare atentie si rabdare. O masca de gaze si manusile de protectie sunt obligatorii. Recomandam si utilizarea unor ochelari de protectie – cand faceti pulverizarea in zonele inalte picaturi fine de insecticid ar putea sa precipite de fata si pe ochi, ceea ce este contraindicat.

0
0771 405 339