Viespi

Se arată 1–12 din 17 rezultate

Viespile sunt insecte sensibile la insecticide pentru rezultate optime puteti folosii insecticide pe baza de deltametrin, cipermetrin, ciflutrin. Foarte important in combaterea viespilor sa nu folositi insecticide cu continut de piperonilbutoxid fiind un iritant folosit pentru a scoate din ascunzisuri daunatorii. indicat sa gasiti stupul sau stupii pentru a trata cauza si nu sursa, viespile devin active pe perioada zilelor calduroase de vara cu cat e mai cald cu atat e mai bine pentru ele, nu faceti tratametul de combatere impotriva viespilor in mijlocul zilei, acesta trebuie efectuat pentru siguranta prestatorului cat si a locuitorilor invecinati dimineata, seara noaptea sau in cel mai rau caz ziua daca e innorat , dar sub nici o forma in mijlocul zilei cand soarele straluceste.

Pentru a trata o zona unde sunt stupi de viespi trebuie sa folositi echipament de protectie| masca | ochelari | combinezon | manusi . Indicat sa faceti tratamentul dupa lasarea serii cand viespile se retrag si devin mai putin active.

Se va folosi aparatura profesionala – pulverizatoare cu o capacitate medie sau mare, ULV-uri, termobulizatoare sau atomizoare.

0
0771 405 339