Repelenti

Se arată 1–12 din 61 de rezultate

Repelenții acționează în general prin exploatarea adversitatii unui animal față de anumite substanțe, mirosuri sau pe bază de instincte naturale ale animalului de a evita anumiți factori întâlniți în mediul lor natural.

 

Repelenții comercializați de către Fitomag SRL respectă aceste criterii de bază, astfel că gama de repelenți disponibili acoperă integral tratamente pentru cei mai întâlniți dăunători tereștri sau zburători.

 

Repelenții pot să fie realizați din materiale solide, menite să blocheze și să limiteze accesul animalelor în spațiile utilizate sau pot să se bazeze pe substanțe chimice care vor acționa astfel încât dăunători vizați să evite instinctual zonele de tratament.

 

Repelenții pe care îi distribuim sunt meniți să țină la distanță dăunători că: rozătoare, reptile, pisici, câini, păsări, molii, melci și cârtițe. Cele mai comune specii de dăunători pentru care este necesară folosirea de repelenți sunt: păsări, câini, pisici, reptile, molii sau melci.

 

Astfel că metodele repelente întâlnite sunt: spray-uri repelente (bazate pe substanțe cu miros specific pentru îndepărtarea câinilor, pisicilor și a moliilor), geluri repelente (folosite pentru ținerea la distanță a păsărilor, în zone în care nu se pot monta țepi anti-păsări: pe pervaze, fire de telefonie și cabluri), tunuri cu propan (generatoare de zgomot puternic, pentru îndepărtarea și ținerea la distanță a animalelor sălbatice și a păsărilor în zone de exterior) și țepi anti-păsări (țepi atașați pe o bază din plastic sau metalică, care țin la distanță păsările și le împiedică să aterizeze sau să își realizeze cuiburi în zonele în care sunt utilizați).

0
0771 405 339