Statii intoxicare

Se arată 1–12 din 42 de rezultate

Stațiile de intoxicare sunt necesare în orice tratament de deratizare în care se utilizează raticide și obligatorii în situațiile în care în spațiul tratat există risc de otrăvire pentru specii non-vizate, animale de companie sau copii și persoane în vârstă.

 

Gama de stații de intoxicare distribuită de către Fitomag SRL oferă soluții atât pentru companiile de prestări servicii D.D.D., cât și pentru utilizatorii individuali care se confruntă cu infestări cu rozătoare din speciile comune.

Stațiile de intoxicare sunt utilizate pentru a menține raticidele în medii închise și protejate. Există astfel stații care pot să fie utilizate atât în locații de interior, cât și în locații de exterior. Gama de stații de intoxicare oferă soluții fiabile, atât pentru rozătoare de talie mică (șoareci de câmp și șoareci de casă), cât și pentru cele de talie mare (șobolani).

 

Stațiile de intoxicare sunt concepute pentru a stoca raticidele în toate variantele disponibile și avizate: grâușor, peleți, parafină sau cerate și sunt în majoritatea cazurilor realizate astfel încât să poată să fie reutilizate.

 

Stațiile de intoxicare oferă următoarele avantaje:

– Rozătoarele nu se simt amenințate și vor consumă momeală raticidă mai rapid, în spațiile acoperite și care le oferă protecție față de posibilele amenințări din exterior;
– Momeala raticidă este protejată de condițiile meteo de exterior și de alți factori de mediu, astfel că perioada de tratament va fi optimizată;
– Fixarea momelii raticide în interiorul stației de intoxicare reduce riscul că momeala raticidă să se împrăștie în spațiul vizat tratamentului;
– Se oferă protecție împotriva otrăvirii accidentale ale speciilor non-vizate, animalelor domestice sau a copiilor și bătrânilor;
– Se poate monitoriza mai ușor consumul de momeala raticidă și evalua tratamentul de deratizare efectuat;
– Construcția din materiale durabile: plastic, metal sau carton parafinat oferă protecție împotriva distrugerii accidentale a stației și totodată asigura o utilizare îndelungată a acestor echipamente de deratizare.

 

Există și modele de stații de intoxicare care sunt fabricate parțial sau total din materiale transparente, care permit monitorizarea gradului de infestare și de consum al raticidelor.

0
0771 405 339