Pulverizator manual Volpi TECH1

Capacitate rezervor substanta: 1 litru.

10.23 lei

Categorii: , Etichetă:

Descriere

Informatii despre pulverizator manual Volpi TECH1:

Dimensiune Purtabila
Capacitate Sub 5 litri
Producator Volpi
Modalitate de ambalare 1 unitate
Utilizare Populatie, Profesionala
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura Pulverizatoare

Pulverizatorul manual Volpi TECH1 este echipat cu o duza PP adjustabila, are o capacitate de 1 L. si o garnitura speciala FPM pentru aplicarea substantelor agresive. Greutatea pulverizatorului este de 0.10 kg.

Caracteristici:

– duza PP adjustabil;

– capacitate 1 L.;

– garnitura speciala FPM, pentru aplicarea substantelor agresive;

– greutate 0.10 kg.

Volpi Tech1 sunt pulverizatoare mici cu dotari profesionale, un volum util de 1L , garnituri de etansare Viton® si un dispozitiv de fixare a manerului. Pompa robusta atinge presiunea de lucru necesara dupa doar cateva apasari. Duzele de ghidare pot asigura accesul la locuri mai greu accesibile, cum ar fi partea inferioara a frunzelor.

Totodata, aceste pulverizatoare se pot utiliza atat ca si utilizare pentru lucrul cu insecticide pentru uz casnic, cat si pentru lucrul cu fungicide sau pesticide in lucrarile de protectie a plantelor, atat timp cat suprafetele care urmeaza sa fie tratate nu depasesc o suprafata de 10-25 metri patrati.

Lucrarile cu pulverizatoarele de mici dimensiuni se pot face si direct pe plante cu precizarea ca un tratament corect se face atat pe partea exterioara a frunzelor, cat si pe partea interioara, de jos in sus, pentru ca planta in felul acesta poate retine mai mult timp substantele active din substantele utilizate.

Volpi

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pulverizator manual Volpi TECH1”

Ați putea dori, de asemenea…

0
0771 405 339