Capcana animale Prinde-i!, pisici si caini

Capcana cu dimensiunea de 70 x 40 x 40 cm pentru captura caini, pisici si animale de talie mica sau medie

263.00 lei

Stoc epuizat

Categorii: , , Etichete: , , ,

Descriere

Capcana pentru animale Prinde-i! este capcana pentru capturarea pisicilor si cainilor. Capcana este foarte voluminoasa putand captura animale mici si mijlocii.

Distanta dintre ochiurile custii este de 1,5 cm.

Capcanele mecanice sunt capcane ce pot fi utilizate cu succes la interior sau la exterior, pentru capturarea in viata a animalelor vizate, prin atragerea acestora in capcana prin utilizarea de momeala specifica de hranire a daunatorilor.

Momeala se aseaza in locul special de armare al capcanei, loc care asigura o prindere a momelii si o actiune a sistemului de blocare a custii in momentul in care daunatorul intra si incepe sa se hraneasca.

Fiind o capcana destinata doar anumitor tipuri de daunatori de talie medie, acestia au loc suficient pentru a intra total in capcana si nu sufera in vreun fel la inchiderea usilor de la capcana. Capcana are asezat locul de armare central, pentru a putea sa intre animalul cu intregul corp inauntru.

Acest tip de capcana are acces unidirectional, fiind prevazut cu o usa de acces.

Este important sa tineti cont ca anumiti daunatori sunt protejati de lege sau de normele etice si de aceea dupa fiecare capturare a unui animal, documentati-va pentru locul de eliberare al acestuia si/sau daca trebuie sa luati legatura cu un specialist in domeniu si nu mutati animalele prinse in alte zone locuite, pentru a nu afecta alta zona urbana.

Dimensiunile de 70 x 40 x 40 cm o fac ideala pentru capturarea pisicilor, jderilor, iepurilor si a altor animale de talie mica si medie.

Producator: Autohton

Daunatori vizati: Caini, pisici

Ați putea dori, de asemenea…

0
0771 405 339