Prinde-i!, capcana animale

Capcana animale Prinde-i!, capcana pentru captura animale, cu dimensiune de 100 x 30 x 30 cm destinata animalelor de talie mica sau medie

278.76 lei

Stoc epuizat

Categorii: , , Etichete: , , ,

Descriere

Capcana pentru animale Prinde-i! este capcana pentru capturarea pisicilor si cainilor. Capcana este foarte voluminoasa putand captura animale din speciile de talie mica si mijlocie.

Distanta dintre ochiurile custii este de 1,5 cm si capcana este realizata complet din metal.

Dimensiunile de 100 x 30 x 30 cm o recomanda pentru capturarea pisicilor, jderilor, iepurilor sau a altor animale din speciile de talie mica si medie.

Capcanele mecanice sunt capcane care pot fi utilizate cu succes la interior sau la exterior, pentru capturarea in viata a animalelor tinta, prin atragerea acestora in capcana prin utilizarea de momeala atractanta specifica modului de hranire a daunatorilor.

Momeala se aseaza in locul special de armare al capcanei, loc care asigura o prindere a momelii si o actiune a sistemului de blocare a custii in momentul in care daunatorul intra si incepe sa se hraneasca.

Fiind o capcana destinata doar anumitor tipuri de daunatori de talie medie, acestia au loc suficient pentru a intra total in capcana si a nu sufera in vreun fel la inchiderea usilor de la capcana. Capcana are asezat locul de armare central, pentru a putea sa intre animalul cu intregul corp inauntru.

Acest tip de capcana are acces bidirectional, fiind prevazut cu 2 usi de intrare pentru a creste eficienta de captura a animalelor vizate.

Este important sa tineti cont ca anumiti daunatori sunt protejati de lege sau de normele etice si de aceea dupa fiecare capturare a unui animal, documentati-va pentru locul de eliberare al acestuia si/sau daca trebuie sa luati legatura cu un specialist in domeniu si nu mutati animalele prinse in alte zone locuite, pentru a nu afecta alta zona urbana.

Producator: Autohton

Daunatori vizati: Caini, pisici

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prinde-i!, capcana animale”

Ați putea dori, de asemenea…

0
0771 405 339