Capcana CatchMaster 288i, 3 adezive insecte

Capcana CatchMaster 288i prezinta banda adeziva pe spate si poate sa fie montata oriunde si in orice pozitie, pentru combaterea gandacilor de bucatarie, capcana are inserata pe partea adeziva un atractant alimentar cu aroma de vanilie

4.30 lei

Descriere

Adezivul pentru insecte CatchMaster 288i contine un atractant alimentar cu aroma de vanilie si este prevazut cu o banda adeziva pe spate pentru a putea fi montat oriunde si in orice pozitie. Astfel va puteti asigura de eficacitatea capcanei, prin montarea acesteia in zonele de activitate a insectelor.

Fiecare capcana poate fi transformata in 3 sisteme diferite de monitorizare a insectelor, folosind liniile de ghidare perforate, pentru a construi suprafata adeziva de prindere. Adezivul pentru fixare rezista pana la un an in conditii normale.

Mod de utilizare capcana adeziva gandaci CatchMaster 288i:

Aceste capcane trebuie sa fie cu adezivul in sus si asezate cat mai exact in traseul insectelor. Daca acest traseu nu se cunoaste se recomanda utilizarea lor langa pereti, mobila sau in spatiile cu crapaturi in apropiere.

1. Dezlipiti hartia protectoare
2. Pentru folosirea orizontala, se va rupe marginea perforata, iar aceasta va fi pusa langa perete
3. Pentru a realiza o capcana acoperita, impaturiti capcana urmarind instructiunile si utilizati mecanismul de incuiere

Capcanele adezive au rolul de monitorizare si scop de a depista gradul de infestare, pentru a se putea calibra lucrarile care urmeaza sa fie facute in aceste spatii, in functie de gradul de infestare si de tipul de daunator.
Capcanele adezive nu au rol direct sa elimine in totalitate infestarea, ele trebuie sa fie suplimentate intotdeauna ca si tratament corect, de o substanta insecticida care functioneaza prin contact sau prin ingestie.
Combate activitatea insectelor si paianjenilor.

Producator:

CatchMaster

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Capcana CatchMaster 288i, 3 adezive insecte”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…

0
0771 405 339