CartoCatch 2 buc, capcana cartite set 2 buc

Capcana CartoCatch set 2 buc, pentru captura cartite, cu utilizare a capcanei in galerii si realizata complet din material zincat

29.99 lei

Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Capcana pentru cartite CartoCatch asigura rezultate vizibile la utilare si ofera un mod de tratament intuit si usor de aplicat.

Mod de utilizare capcana cartite CartoCatch:

– Se armeaza capcana – presand cele doua brate – si se blocheaza (fixeaza) cu ajutorul piedicii culisante
– Se introduce in galerie cu tijele in sus si se acopera cu pamant pentru a bloca lumina
– Se poate lega capcana cu o ata sau sarma – care ramane la suprafata – pentru a identifica cu usurinta locul in care a fost amplasata capcana
– O greseala este utilizarea unui numar insuficient de capcane. Daca exista patru tuneluri active – galerii subterane unde cartitele circula – atunci utilizati patru capcane anti-cartita

O capcana mecanica este o investitie mult mai eficienta pentru tratament, decat alegerea unei variante de dispozitive electronice.

Atentie!
– Sa NU introduceti degetul in inel dupa armare. Capcana se poate verifica cu un bat sau orice alt instrument solid si drept
– Se recomanda folosirea manusilor pentru a nu lasa miros uman pe capcane, la manipularea lor.

Capcana mecanica pentru cartite se bazeaza pe modele de captura a daunatorilor. Ca si utilizare aceste capcane trebuie montate in zonele in care se observa activitatea daunatorilor.
La baza movilelor de pamant se face o gaura pentru a se identifica traseele in care circula cartitele, iar capcana armata se aseaza pe acest traseu.
Dupa ce realizati acest prim pas, se acopera cu putin pamant partea din fata si din spate a capcanei, obligand astfel cartitele sa incerce sa refaca traseul galeriilor si sa actioneze astfel capcana.
Este important sa se acopere locurile in care au fost montate capcanele, cu pamant sau cu un obiect, ex.: o galeata, pentru a nu permite sa patrunda lumina in galerie.
Cea mai buna perioada de captura a cartitelor este dimineata foarte devreme sau pe inserat, atunci cand cartitele sunt cele mai active!

Pachetul contine doua bucati!

Producator:

Autohton

Ați putea dori, de asemenea…

0
0771 405 339