Trap A Roach, capcana adeziva gandaci set 5 buc

Capcana adeziva Trap A Roach, este o capcana pentru gandaci care contine atat feromoni sexuali, cat si atractant alimentar, asamblata sub forma de casuta.

29.55 lei

Stoc epuizat

Descriere

Capcana adeziva pentru gandaci Trap A Roach este o capcana adeziva care se monteaza sub forma unei casute si este o capcana de incredere folosita de peste 40 de ani in tratamentele de monitorizare si de combatere a gandacilor de bucatarie si de canalizare. Inca din 1973 este folosita in tara de origine Japonia, impotriva acestor specii de gandaci si asigura ca va prinde orice gandac din raza de actiune a atractantului. Aproape jumatate din populatia tarii din Japonia (49%) foloseste acest tip de capcana.

Capcanele adezive Trap a Roach au fost concepute pentru a monitoriza cele 3 specii de baza de gandaci:
– Periplaneta americana (American Cockroach)
– Blattella germanica (German cockroach)
– Blatta orientalis (Oriental cockroach)
– Cat si alte specii de gandaci.

Ca si pregatire a capcanelor Trap A Roach tineti cont de urmatoarele puncte:
– La capetele de acces, in interiorul capcanei, se vor lipi cele 2 bucati de hartie cu asperitati care faciliteaza accesul gandacilor in capcana
– Dezlipiti hartia de pe partea inferioara, prevazuta cu adeziv, a capcanei
– Scoateti cu atentie din hartia protectoare atractantul special ambalat in folia de plastic si puneti-l cu tot cu foli in centrul capcanei pe partea cu adeziv
– Construiti capcana prin imbinarea acoperisului acesteia.

Nu este nevoie de nici o tableta atractanta deoarece gelul momeala este deja repartizat pe baza lipicioasa. Simplu de folosit, usor de asamblat, poate fi plasata atat orizontal cat si vertical. Se vor aseza in locurile cele mai frecventate de gandaci, avand ca si scop monitorizarea si eradicarea daunatorilor. In cazul in care infestarea este masiva este necesara folosirea capcanelor impreuna cu alte insecticide cum ar fi insecticide de tratament din gama K-Othrine sau Solfac.

Producator: Hoy Hoy

Ați putea dori, de asemenea…

0
0771 405 339