Insecticid Neostomosan, 5 fiole

Neostomosan fiola – tratament antiparazitar pentru bovine, caini, pisici, cabaline:

Substanta activa: 5 gr./litru Piperonil butoxid, 50 gr./litru Tetrametrin, Transmix;

Daunatori: Capuse, Paduchi, Plosnite, Purici.

20.00 lei

Stoc epuizat

Categorii: , , , Etichetă:

Descriere

Informatii despre insecticidul Neostomosan:
Mod de prezentare 5 fiole
Compozitie/Substanta activa 5 gr./litru Piperonil butoxid, 50 gr./litru Tetrametrin, Transmix
Producator Ceva
Combate activitatea Capuse, Paduchi, Plosnite, Purici
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare sub 1%
Tipuri Aplicare Pulverizare, ULV

Neostomosan este o solutie concentrata cu efect antiparazitar care contine doua piretroide, foarte active impotriva ectoparazitilor care afecteaza cainii si pisicile.

Indicatii:

pentru caini si pisici, pentru prevenirea si tratamentul infestatiilor cu paduchi, purici si capuse, tratamentul demodecinei si al raiei sarcoptice otodectice.

Se va folosi dilutia de 1:200 pentru imbaieri, spalari si aspersari.

In caz de infestatie cu purici si paduchi, se va trata toata suprafata corporala a animalului cat si zgarda, acesta nefiind toxic pentru animale. Daunatorii cad singuri dupa cateva ore de la tratament. Daca este necesar se poate repeta tratamentul dupa o saptamana. Se poate folosi si prin pulverizare cu pompa de joasa presiune sau atomizorul, pentru prevenire sau in cazul infestarii spatiului cu purici, paduchi sau capuse.

Neostomosan este o solutie concentrata cu efect antiparazitar care contine doua piretroide, foarte eficace impotriva unor diferite specii de ectoparaziti. Caii de sport pentru prevenirea si combaterea raiei, a mustelor, paduchilor si capuselor. Caini si pisici pentru prevenirea si tratamentul infestatiilor cu paduchi, purici si capuse; tratamentul demodeciei si al raiei sarcoptice otodectice. Stropirea prin aspersare a adaposturilor destinate bovinelor, ovinelor, suinelor si iepurilor.

Utilizare Neostomosan:

NUMAI PENTRU UZ EXTERN

Caii de sport: pentru combaterea mustelor si a ectoparazitilor spalati suprafata corporala a animalelor cu o solutie de Neostomosan in dilutie de 1:400 (1 litru de Neostomosan la 400 de litri de apa). Repetati tratamentul la un interval de 3 zile.

Caini si pisici: se va folosi dilutia de 1:200 pentru imbaieri, spalari si aspersari. In caz de infestatie cu purici si paduchi, se va trata toata suprafata corporala a animalului cat si zgarda. Capusele cad singure dupa cateva ore de la tratament. Cu un singur tratament se evita o reinfestare pentru urmatoarele 2-3 zile. Daca este necesar, repetati tratamentul. Tratamentul contra raiei sarcoptice si demodectice tebuie facut cu rapel la un interval de 10 zile, pana cand doua examene consecutive de diagnosticare a raiei vor prezenta rezultate negative. Pentru raia otodectica solutia trebuie aplicata pe leziunile din conductul auditiv extern. Tratati ambele urechi. Rapelul tratamentului se va face la un interval de 7 zile. Pentru o actiune mai eficienta, se recomanda asocierea produsului cu o suspensie otica. Aspersarea adaposturilor destinate bovinelor, ovinelor, suinelor si iepurilor se face cu o solutie de Neostomosan in dilutie de 1:400 la un interval de 2-3 saptamani. O singura aspersare are ca rezultat o reducere considerabila a populatiei de muste, pentru o perioada de aproximativ 2-3 saptamani.

Aviz Neostomosan

Ceva

Informații suplimentare

Ambalare

5 buc, 10 buc

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Insecticid Neostomosan, 5 fiole”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ați putea dori, de asemenea…

0
0771 405 339