Neostomosan

Solutie concentrata cu efect antiparazitar care contine doua piretroide, foarte active impotriva ectoparazitilor care afecteaza cainii si pisicile.

Substanta activa: Piperonil butoxid 5 gr./litru,/litru Tetrametrin 50 gr., Transmix;

Daunatori vizati: Capuse, Paduchi, Plosnite, Purici.

266.40 lei

Stoc epuizat

Categorii: , , , Etichete: , ,

Descriere

Informatii despre insecticidul Neostomosan:

Mod de prezentare Recipient de 1 litru
Compozitie/Substanta activa 5 gr./litru Piperonil butoxid, 50 gr./litru Tetrametrin, Transmix
Producator CEVA Austalia
Combate activitatea Capuse, Paduchi, Plosnite, Purici
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare sub 1%
Tipuri Aplicare Pompa de spate, ULV

Neostomosan este o solutie concentrata cu efect antiparazitar care contine doua piretroide, foarte active impotriva ectoparazitilor care afecteaza cainii si pisicile.

Indicatii: pentru caini si pisici, pentru prevenirea si tratamentul infestatiilor cu paduchi, purici si capuse, tratamentul demodecinei si al raiei sarcoptice otodectice.

In caz de infestatie cu purici si paduchi, se va trata toata suprafata corporala a animalului cat si zgarda, acesta nefiind toxic pentru animale. Daunatorii cad singuri dupa cateva ore de la tratament. Daca este necesar se poate repeta tratamentul dupa o saptamana. Se poate folosi si prin pulverizare cu pompa de joasa presiune sau atomizorul, pentru prevenire sau in cazul infestarii spatiului cu purici, paduchi sau capuse.

Neostomosan este o solutie concentrata cu efect antiparazitar care contine doua piretroide, foarte eficace impotriva unor diferite specii de ectoparaziti. Caii de sport pentru prevenirea si combaterea raiei, a mustelor, paduchilor si capuselor. Caini si pisici pentru prevenirea si tratamentul infestatiilor cu paduchi, purici si capuse; tratamentul demodeciei si al raiei sarcoptice otodectice. Stropirea prin aspersare a adaposturilor destinate bovinelor, ovinelor, suinelor si iepurilor.

Utilizare Neostomosan:

NUMAI PENTRU UZ EXTERN

Caii de sport: pentru combaterea mustelor si a ectoparazitilor spalati suprafata corporala a animalelor cu o solutie de Neostomosan in dilutie de 1:400 (1 litru de Neostomosan la 400 de litri de apa). Repetati tratamentul la un interval de 3 zile.

Caini si pisici: se va folosi dilutia de 1:200 pentru imbaieri, spalari si aspersari. In caz de infestatie cu purici si paduchi, se va trata toata suprafata corporala a animalului cat si zgarda. Capusele cad singure dupa cateva ore de la tratament. Cu un singur tratament se evita o reinfestare pentru urmatoarele 2-3 zile. Daca este necesar, repetati tratamentul. Tratamentul contra raiei sarcoptice si demodectice tebuie facut cu rapel la un interval de 10 zile, pana cand doua examene consecutive de diagnosticare a raiei vor prezenta rezultate negative. Pentru raia otodectica solutia trebuie aplicata pe leziunile din conductul auditiv extern. Tratati ambele urechi. Rapelul tratamentului se va face la un interval de 7 zile. Pentru o actiune mai eficienta , se recomanda asocierea produsului cu o suspensie otica. Aspersarea adaposturilor destinate bovinelor, ovinelor, suinelor si iepurilor se face cu o solutie de Neostomosan in dilutie de 1:400 la un interval de 2-3 saptamani. O singura aspersare are ca rezultat o reducere considerabila a populatiei de muste, pentru o perioada de aproximativ 2-3 saptamani.


Prelungire aviz Neostomosan


Aviz Neostomosan
Ceva

Ați putea dori, de asemenea…

0
0771 405 339