Protect batoane cerate – 4×50 g

Caracteristici:

Daunatori: Rozatoare

Momeala: Atractant

Substanta activa: Bromadiolon

 

8.50 lei

Cod Produs: 9.70 Categorii: , Etichete: , , , ,

Descriere

Informatii despre raticidul Protect Batoane Cerate:
Mod de prezentare Punga cu 4 batoane cerate a 50 g
Compozitie/Substanta activa 0.05gr./Kg Bromadiolon
Producator Babolna Bio
Combate activitatea Soareci, Sobolani
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare Gata preparat
Tipuri Aplicare Momeala

Momeala cu efect anticoagulant impregnat cu parafina destinat deratizarii locurilor umede. Raticidul Protect sub forma de cub cerat se poate utiliza in locuri umede (canalizari, pivnite umede, cai de comunicatii sapate de rozatoare etc.) unde momelile traditionale nu se pot utiliza cu eficienta dorita. Pentru a obtine rezultataul scontat se recomanda deratizarea complementara si la suprafata  cu momeala raticida Protect. O substanta extrem de amara BITREX continuta de momeala Protect sub forma de cub cerat, ajuta la prevenirea consumuli accidental de catre om si animale domestice .

Utilizare raticid Protect:

Plasati cubul cerat Protect in apropierea cailor de comunicatie, a cuiburilor sau locurilor de hranire a rozatoarelor. In pivnitele umede si in sapaturile din pereti fixati cuburile cerate cu ajutorul unei sarme in asa fel ca animalele domestice sau copii sa nu poata sa ajunga la ele .

Recomandata este folosirea statiilor de intoxicare (Top Rat Duo, Alpha, Ratatouille Etc.)

Moartea rozatoarelor survine dupa 3-4 zile de la data consumarii din momeala, iar exterminarea coloniei se poate realiza in 2-3 saptamani , in functie de dimensiunea teritoriului deratizat  si de marimea coloniei . Trebuie sa se asigure ca toate rozatoarele sa aiba posibilitatea de a consuma din momeala. Acest lucru se realizeaza prin controlul si completarea periodica (de 7-10 zile) a momelilor plasate. Controlul si completarea  trebuie continuata pana cand momelile raman neatinse, ceea ce inseamna deratizare totala.

Atentie se foloseste numai ca raticid conform modului de utilizare! Momeala se pastreaza sub cheie, in incaperi uscate si racoroase, ferit de alimente, furaje, copii si animale. In timpul manipularii este interzis fumatul, consumul de alimente si bauturi. Nu atingeti momeala cu mana neprotejata! In timpul manipularii folositi manusi de protectie! La terminarea lucrului se spala riguros mainile si fata cu apa calda si sapun. In cazul intoxicatiei accidentale adresati-va de urgenta medicului.
Batonul presat impregnat cu parafina se poate folosi si in locuri umede pentru combaterea rozatoarelor (canale, pivnite umede etc.). Batonul presat de 25 grame poate fi amplasat si in statii de intoxicare. Contine BITREX.

Babolna Bio

Ați putea dori, de asemenea…

0
0771 405 339