Protect batoane cerate – galeata, 8 kg

261.80 lei

Descriere

Informatii despre raticidul Protect batoane cerate – galeata:
Mod de prezentare Galeata
Compozitie/Substanta activa 0.05 gr./Kg Bromadiolon
Producator Babolna Bio
Combate activitatea Soareci, Sobolani
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare Gata preparat
Tipuri Aplicare Momeala extrudata

Produsul este potrivit pentru exterminarea soarecilor. Blocurile cerate de rodenticide au fost fabricate prin intrebuintarea unei tehnologii speciale pentru a putea fi utilizate in dispozitive speciale (statii de intoxicare). Din cauza formei noi de confectionare rozatoarele vor avea o mai mare suprafata de muscare din momeala toxica. Putand astfel consuma o cantitate mai mare din momeala toxica. Prin fixarea blocului se poate prevenii dislocarea momelii de catre rozatoare. Consumul momeli de catre rozatoare se poate aprecia usor prin detectarea urmelor de muscatura. Datorita continutului de parafina al blocului, momeala se poate folosii excelent chiar si in locuri umede sau cu o umiditate crescuta a aerului.

Aceasta substanta rodenticida speciala are efect anticoagulant, care distruge rozatoarele, de obicei dupa o singura ingerare. Rozatoarele incep sa dispara la 5-6 zile dupa consumul momelii. Disparitia tuturor rozatoarelor va surveni la 1-2 saptamani in functie de dimensiunea ariei infestate si de gradul de inmultire a rozatoarelor. Pentru a putea asigura disparitia tuturor rozatoarelor se va aseza momeala toxica in asa masura incat chiar si in caz de infestare majora , sa ajunga cantitate suficienta de rodenticid pentru fiecare animal.

Blocurile cerate de rodenticid se vor plasa in interiorul cutiilor (statii de intoxicare) se vor aseza doua blocuri de cate 25gr in fiecare cutie. Cutiile se vor plasa cu o densitate de 1 cutie pe o densitate de 5m suprafata. Momelile se vor verifica la 5-7 zile, iar cantitatea consumata va fi inlocuita. Verificarile si inlocuirile vor continua pana se observa eliminarea completa a rozatoarelor. Momelile deteriorate vor fi imediat indepartate si se va plasa momeala proaspata.

Caracteristicilie efectelor adverse directe si indirecte, instructiuni privind acordarea primului ajutor in caz de consum accidental sau contact de catre oameni sau alte animale.

Simptomele otravirii:

Ingestie: In cazul ingerari unor cantitati mari pot aparea probleme de coagulare in urmatoarele 3-4 zile. Datorita capacitati de coagulare, timpul de protrombina creste. Poate aparea sange in materia fecala si urina, iar in cazul unor leziuni sangerarea poate fi mai abundenta decat in mod normal.
Contactul cu pielea: Indepartati imediat substanta de pe piele cu apa calda si sapun.
Contactul cu ochii: Clatiti ochii imediat cu apa din abundenta.
Antidot: Vitamina A
Fabricat cu o tehnologie speciala se poate amplasa si in statiile de intoxicare. Momeala raticida impregnata cu parafina se poate amplasa si in locuri umede. Datorita noi forme  suprafata de rontaire a raticidului este marita.

Babolna Bio

Informații suplimentare

Ambalare

1 kg, 3 kg, 8 kg

Ați putea dori, de asemenea…

0
0771 405 339