Raticid Storm 4G BB Parafinat, 3 kg

Raticid Storm 4G BB Parafinat – momeala raticida parafinata, cu o substanta activa puternica, pentru tratamente contra soarecilor si sobolanilor!

224.91 lei

Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Informatii despre raticidul Storm 4G BB Parafinat:

Mod de prezentare Galeata 3 kg
Compozitie/Substanta activa Flocoumafen – 0.05 g/kg
Producator BASF
Combate activitatea Soareci, Sobolani
Utilizare Populatie, Profesionala
Formulare Cerat
Tipuri Aplicare Momeala

Storm Bait Blocks este o momeala gata pregatita sub forma de tablete lenticulare, uniforme, avand dimensiunea 20 x 30 mm, de culoare albastru pigmentat.

Mod de actiune:
Substanta activa flocoumafen intervine in procesul de coaugulare a sangelui, produsul Storm fiind un raticid anticoagulant. Storm poate omora sobolanii si soarecii dupa o singura inghititura. Dupa ingerare, moartea rozatoarelor survine prin vasodilatatie generalizata, convulsii cu incetarea activitatii cardiace, intr-o perioada de timp cuprinsa intre 4-10 zile in functie de specie, rasa, sex etc.
Storm contine Bitrex o substanta amara pentru a preveni consumul accidental de catre om.

 Mod de folosire:
Profilaxie sanitara – momeala raticida, folosita in locuinte, locuri publice, gospodarii, ferme zootehnice, complexe industriale, depozite de produse agroalimentare. Pentru combaterea sobolanului cenusiu si a soarecelui de cassa se amplaseaza statii. In general, sobolanii si soarecii au nevoie sa manance zilnic aproximativ 10 % si respectiv 20% din greutatea corporala.

basf

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Raticid Storm 4G BB Parafinat, 3 kg”

Ați putea dori, de asemenea…

0
0771 405 339