Electroinsecticid FlySlimMini 30S

Caracteristici:

Dimensiuni: 320 x 190 x 75

Alimentare: Retea

Raza de acoperire: 80 mp.

307.62 lei

Descriere

Informatii despre electroinsecticid Fly MiniSlim 30S:

Mod de functionare Banda adeziva si tuburi actinice 2x15W
Raza de actiune 80 mp
Producator Italia
Combate activitatea Gargarite, Muste, Tantari
Alimentare Retea

Dispozitivul electric FLY MINI SLIM 30S este conceput pentru a monitoriza si captura rapid insectele zburatoare; foloseste efectul sineregetic al placii adezive impregnate cu feromoni, combinat cu atractia datorata tuburilor actinice ce emit o lumina speciala UV pe o anumita lungime de unda ce fac această lumina atractiva pentru insecte. Prin utilizarea placilor adezive se ating si alte doua obiective: respectarea normelor de igiena (norme HACCP); respectarea dispozitiilor comunitatii europene(norme CE).

Intretinere: Practic nu necesita nici o interventie, totusi asigurati-va ca este in regula legatura electrica si tuburile functioneaza. Suprafetele metalice se sterg periodic cu o carpa usor umezita pentru a indeparta eventualele impuritati depuse si pentru a pastra aspectul placut al dispozitivului. Intervalele se stabilesc in functie de gradul de murdarie al zonei in care functioneaza dispozitivul. Placa adeziva se inlocuieste dupa 4 saptamani. Tuburile actinice se inlocuiesc dupa 12 luni de functionare.

ATENTIE! Timpii pentru inlocuire se pot modifica functie de conditiile de functionare – o zona murdara va influenta negativ perioada de inlocuire.

Date tehnice: Dimensiuni Fly Mini Slim 30S: 320 x 190 x 75;

Acoperire: 80 mp;

2 tuburi actinice de 15 W;

1 placa adeziva care are si feromoni pentru a oferi dubla atractie (placa + tuburi actinice);

Carcasa din inox.

 

0
0771 405 339