Erbicid Total Clinic 360 SL, 100 ml

Erbicid Total Clinic 360 SL:

Substanta activa: Glifosat acid PMG – 360 g/l

Cultura: Mar, vita de vie

 

Retras de la data de 22.08.2016, conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 1313/2016 al Comisiei, în ceea ce priveşte condiţiile de aprobare a substanţei active glifosat .Pentru stocurile existente pe teritoriul Romaniei se acorda, din momentul retragerii omologarii, 6 luni pentru comercializare si distribuire si 12 luni pentru depozitare si utilizare.”

Combate activitatea: Dicotiledonate anuale, dicotiledonate perene, monocotiledonate anuale, monocotiledonate perene

7.63 lei

Stoc epuizat

Categorii: ,

Descriere

Informatii despre erbicid total Clinic 360 SL:
Mod de prezentare 100 mL
Compozitie/Substanta activa Glifosat acid PMG – 360 g/l
Producator Nufarm
Combate activitatea Dicotiledonate anuale, Dicotiledonate perene, Monocotiledonate anuale, Monocotiledonate perene
Cultura Mar, Vita de vie
Dozaj 3 l/ha
Momentul aplicarii Postemergent
Formulare SL – concentrat solubil
Tipuri Aplicare Pulverizare

Proprietati fizico-chimice Clinic 360 SL se prezinta sub forma unui lichid limpede, de culoare galben pal, fara miros si contine 360 g/l glifosat acid din sare de izopropilamina.

Mod de actiune Clinic 360 SL:

Este un erbicid total cu actiune sistemica. Este absorbit prin frunze si translocat in intreaga planta, inclusiv in radacini.
Clinic 360 SL nu se va aplica pe timp de vant deoarece solutia poate ajunge pe culturile invecinate sau pe plantele de cultura si produce distrugerea acestora. Nu amestecati, pastrati sau aplicati produsul in containere galvanizate sau otel. Nu lasati solutia in rezervor pentru o perioada lunga de timp si asigurati-va ca rezervorul este prevazut cu agitator. Dupa aplicarea tratamentului trebuie sa treaca o perioada de minimum 6 ore (preferabil 24 de ore) fara precipitatii sau irigatii. Nu aplicati produsul pe buruieni care au intrat intr-un proces de uscare fiziologica sau cand sunt conditii de seceta, temperaturi ridicate, terenuri inundate, deoarece se obtine o eficacitate slaba a tratamentului. Pentru combaterea buruienilor monocotiledonate si dicotiledonate anuale, acestea trebuie sa aiba cca. 5 cm. sau 2 frunze adevarate bine dezvoltate.

Buruienile monocotiledonate perene trebuie sa fie complet rasarite, cu frunze verzi, in perioada de crestere activa. Buruienile dicotiledonate perene sunt mai suscepti-bile daca tratamentul se aplica cand acestea sunt in stadiul de crestere activa si/sau aproape de stadiul de inflorire.

Aplicare pe mirişti:

Dupa recoltare, se elibereaza terenul de resturi vegetale, iar cand buruienile au ajuns la inaltimea de 15–25 cm. se va aplica tratamentul cu Clinic 360 SL. Cantitatea de solutie recomandata la hectar este de100–200 L. Clinic 360 SL practic nu are remanenta in sol, acesta pierzand activitatea erbicida in cca. 48 de ore de la aplicare in functie de capacitatea de absorbtie a solului.

Fisa de Siguranta Clinic 360 SL.pdf

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Livezi de mar pe rod Mono si dicotiledonate anuale Postemergent 3 l/ha (150 l apa)
Mono si dicotiledonate perene Postemergent 4 l/ha (150 l apa)
Miriste Mono si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 3-4 l/ha (in functie de gradul de infestare si dominatia buruienilor)
Vita de vie Mono si dicotiledonate anuale in faza tanara Postemergent 3 l/ha
Mono si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 4 l/ha
Terenuri fara destinatie agricola Mono si dicotiledonate anuale si perene 3-5 l/ha (in functie de gradul de imburuienare)
Terasamente de cale ferata Mono si dicotiledonate anuale si perene 3-4 l/ha (in functie de gradul de imburuienare)
Pepiniere silvice Mono si dicotiledonate anuale si perene 3 l/ha (in 150 l apa)
Plantatii silvice Mono si dicotiledonate anuale si perene 4 l/ha (in 150 l apa)

nufarm

Informații suplimentare

Ambalare

100 mL, 500 mL, 1 litru, 20 litri

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Erbicid Total Clinic 360 SL, 100 ml”
0
0771 405 339