Ingrasamant bare pentru orhidee, set 30 baghete

Ingrasamant bare pentru orhidee:

Ingrasamant pentru: Orhidee

9.53 lei

Descriere

Informatii despre ingrasamant bare pentru orhidee:

Mod de prezentare Set 30 baghete
Folosit pentru Orhidee
Tip ingrasamant Baghete
Producator Agro CS

Compozitie ingrasamnatului bare: Continut total de azot (N)-9%, Oxid de fosfat solubil in apa (P2O5)-7%, Oxid de potasiu solubil in apa (K2O)-7.2%, Fier (Fe)-0.08%.

Caracteristicile ingrasamantului bare: Ingrasamantulu sub forma de bare cu eliberare lenta recomandat pentru orhidee asigura si regleaza pe o lunga perioada de 2 luni, asigura nutritia necesara plantelor, cu scopul de a ajuta la o inflorire bogata a orhideelor, cat si o crestere puternica si sanatoasa.

Modul de folosire a barelor de ingrasamant: Bagheta trebuie impinsa sub suprafata solului, dar nu  in apropierea marginii ghiveciului. In ghivecele  mari trebuie sa asezati baghetele in mod proportional. La replantarea unor plante trebuie sa folositi ingrasamantul dupa 3 saptamani. In timpul iernii se ca administra doar jumatate de doza de ingrasamant.

Conditiile de depozitare a barelor: Se tine in ambalajul original, ferite de actiunea directa a razelor de soare. Nu le lasati la indemana copiilor. Nu le pastrati langa alimente, bauturi si mancare pentru animale. Temperatura indica nu trebuie sa scada sub +5º C.

Nu este indicat  sa mancati, sa beti si sa fumati in timpul utilizarii. Trebuie sa evitati contactul cu pielea si cu ochii. Daca a avut loc contactul  cu ochii, trebuie sa spalati bine cu o cantitate mare de apa si cereti ajutorul medicului.

Agro CS

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ingrasamant bare pentru orhidee, set 30 baghete”
0