Insecticid Konflic, 1 litru

Konflic este un insecticid natural, in stare lichida, utilizat pentru controlul daunatorilor din culturile leguminoase, flori, pomi fructiferi si vita de vie.

Daunatori combatuti: musculita alba, trips, afide, larva miniera, tuta absoluta, omide, molii, gargarite, paduchi, viespi.

143.27 lei

Descriere

Insecticid Konflic

Konflic este un insecticid natural, in stare lichida, utilizat pentru controlul daunatorilor din culturile leguminoase, flori, pomi fructiferi si vita de vie. Fiind compus din extracte naturale, nivelul de reziduuri este 0 si nu este necesar un timp de pauza intre aplicarea tratamentului si recoltare.

Mod de utilizare: Konflic se poate utiliza in doza recomandata de 15-30 ml la 10 litri apa la un interval de aplicare de 10-14 zile iar metoda de aplicare este foliara in perioada de vegetatie.

Daunatori combatuti: musculita alba, trips, afide, larva miniera, tuta absoluta, omide, molii, gargarite, paduchi, viespi.

Compozitie produs:
-50% sare de potasiu din extract de uleiuri vegetale;
-50% extract de quassia amara.

Cultura Doza Interval de aplicare Metoda de aplicare Daunatori
Legume 15-30 ml/10 litri apa 10-14 zile Aplicare foliara musculita alba, trips, afide, larva miniera, tuta absoluta, omide, molii, gargarite, paduchi, viespi
Flori
Pomi fructiferi
Vita de vie

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Insecticid Konflic, 1 litru”
0
0771 405 339