Klerat Pellets, 2.5 kg

Klerat Pellets este ideal pentru controlul, potrivit pentru utilizarea in mediile urbane cat si cele rurale, inclusiv industria alimentara, spatii comerciale, publice sau domestice. Pentru o eficienta crescuta, Klerat Pellets se va aplica in statii de intoxicare, in spatii cu umiditate redusa si conditii de mediu stabile.

133.88 lei

Descriere

Klerat Pellets este un raticid gata de utilizare sub forma de peleti (grausor), cu substanta activa Brodifacum (0.05 g/kg).
Klerat Pellets este ideal pentru controlul, potrivit pentru utilizarea in mediile urbane cat si cele rurale, inclusiv in industria alimentara, spatii comerciale, publice sau domestice. Pentru o eficienta crescuta, Klerat Pellets se va aplica in statii de intoxicare, in spatii cu umiditate redusa si conditii de mediu stabile.

Fata de alte substante active, Brodifacum permite o singura ingerare de catre soareci ori sobolani pentru a putea fi eliminati. In plus, s-a dovedit ca acest raticid este eficient si impotriva rozatoarelor care au dezvoltat imunitate la alte substante active (cum este warfarina).
Klerat reduce capacitatea sangelui de a se mai coagula, astfel de la ingerare, soarecii si sobolanii vor fi eliminati in decursul a cateva zile. Aceasta intarziere asigura faptul ca rozatoarele nu vor asocia simptomele aparute cu hrana ingerata, eliminand riscul de a fi prudente in consumarea raticidului.

Klerat Pellets este eficient impotriva soarecilor si sobolanilor, datorita atractantului pe baza de cereale.
Klerat contine repelentul de gust BITREX, pentru a preveni consumul uman accidental.

Mod de utilizare:

Soareci si sobolani : Se vor aplica 50-100 grame Klerat Pellets in fiecare statie de intoxicare. Statiile de intoxicare se vor amplasa pe traseele observate ale rozatoarelor, la intervale de 6-10 metri. In caz de infestare masiva, statiile se vor amplasa la interval de 3-6 metri.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Klerat Pellets, 2.5 kg”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
0771 405 339