Varat Block – galeata

Caracteristici:

Daunatori: Rozatoare

Momeala: Atractant

Substanta activa: Brodifacoum

344.62 lei

Stoc epuizat

Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Informatii despre raticidul Varat Block :

 

Mod de prezentare Galeata 10 kg
Compozitie/Substanta activa
Brodifacoum 0,005g
Zaharuri, faini, arome apetisante, uleiuri 100g
Producator I.N.D.I.A. Industries Chemicals
Combate activitatea Soareci, Sobolani
Utilizare Populatie, Profesionala
Concentratie de utilizare Gata preparat
Tipuri Aplicare Momeala

Momeala proaspata impotriva soarecilor si sobolanilor. Contine substanta activa Brodifacoum . Ucide soarecii si sobolanii de orice specie.

Varat Block este eficace si impotriva rozatoarelor rezistente la anticoagulantde uz comun. Este o momeala in mod particular studiata pentru a fi preferata si acceptata de soareci si sobolani chiar si in prezenta altor alimente.

-Varat cauzeaza soarecilor si sobolanilor moartea la 2-3 zile dupa ingurgitare si din aceasta cauza nu atrage suspiciunea celorlalte rozatoare din colonie.

Un cub parafinat are aproximativ 40gr.

Dupa ce a fost inspectata zona infestata se vor crea puncte-momelii cu 60 grame pentru sobolani  si 40 grame pentru soareci, in apropiere de de gaurile rozatoarelor, de-a lungul pistelor facute de acestia, in locurile cu cea mai mare frecventare. Se va evita atingerea produsului cu mainile neprotejate. Momelile trebuie puse astfel incat sa fie minimalizat riscul de inghitire involuntara de catre animalele non-tinta si , de aceea, trebuie sa fie asezate in interiorul unei cutii de dispersie sau intr-o statie de intoxicare.

In deratizarea din interiorul tuburilor de evacuare, atunci cand nu pot fi atinse de animalele non-tinta sau de om, momeliile pot fi ancorate direct pe peretii interiori. Se va verifica din cand in cand cantitatea de momeala si se va reinnoi la nevoie.

In timpul deratizarii, se va semnaliza exact zona interesata. Daca sunt gasiti sobolani sau soareci morti, acestia trebuie ingropati sau arsi fara sa fie atinsi cu mainile neprotejate.


Aviz Varat.pdf

I.N.D.I.A.

 

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Varat Block – galeata”

Ați putea dori, de asemenea…

0
0771 405 339