Cycogan 400 SL, 100 ml

Regulator de crestere Cycogan 400 SL:

Substanta activa: Clormequat clorura

Plante tratate: Ardei, bostan, cartof, castraveti, ceapa, fasole, gogosari, grau, mazare, morcov, pastarnac, salata, telina, tomate, usturoi, varza, vinete

9.16 lei

Descriere

Informatii despre regulator de crestere Cycogan 400 SL:
Mod de prezentare 100 mL
Compozitie/Substanta activa Clormequat clorura
Concentratie substanta activa 400 gr/litru
Producator Makhteshim Agan Industries
Plante tratate Ardei, bostan, cartof, castraveti, ceapa, fasole, gogosari, grau, mazare, morcov, pastarnac, salata, telina, tomate, usturoi, varza, vinete
Formulare SL – concentrat solubil
Tip tratament Pulverizare
Mod de actiune:

Cycogan 400 SL este un regulator de crestere, versatil, capabil sa produca o gama larga de modificari fiziologice la diferite specii de plante. Este absorbit rapid (2-4 ore) in plante, mai accentuat in conditii de umiditate.
Cycogan 400 SL actioneaza asupra taliei plantelor ca inhibator de crestere. Stimuleaza fructificarea si calitatea fructelor. Folosit in tratamentele la tomate, stimuleaza calitatea si prinderea rasadurilor precum si procesele de fructificare si de coacere.

Mod de utilizare:

La grau in doza de 3.5-5 l/ha in functie de fertilitatea solului. Momentul aplicarii este sfarsitul infratirii sau la inceputul alungirii paiului- intre primul si al doilea internod, in functie de conditiile locale, soiul sau hibridul utilizat. Tratamentul se poate efectua cu echipament terestru, folosind 100-200 l apa/ ha sau prin aeronave cu 30-50 l apa/ha.

Precautii: A se evita draftul pe culturile invecinate.
Compatibilitate: Cycogan 400 SL este compatibil cu majoritatea produselor chimice utilizate in tehnologia de cultura a plantei la care se face tratamentul, dar se recomanda efectuarea unui test de compatibilitate inainte de utilizare in amestec.

Fisa de Siguranta Cygogan.pdf

Cultura Mod de actiune Doza
Grau Scuturarea si ingrosarea paiului 3.5-5 l/ha
Legume Stimularea rasadurilor 0.1% (1 litru sol/mp)
Tomate Stimularea si coacerea fructelor 0.05-0.1%

 Makhteshim Agan

Informații suplimentare

Ambalaj

100 mL, 1 litru, 20 litri

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cycogan 400 SL, 100 ml”
0
0771 405 339