Reducere!

Tepi inox anti pasari 64/3

Tepi pe metru liniar: 64 in evantai, inaltime 13 cm

Suprafata protejata: 8.0 cm in latime, 100 cm in lungime

Numar de randuri: 3

33.60 lei 26.80 lei

Categorii: , Etichetă:

Descriere

Informatii despre Tepi inox anti pasari 64/3:
Tepi pe metru liniar 64 in evantai, lungime 13 cm
Suprafata protejata 8.0 cm in latime, 100 cm in lungime
Producator U.E.
Numar de randuri 3
Material Tepi – inox, Baza – inox
Combate activitatea Porumbeilor

Protectie mecanica din inox impotriva pasarilor cu tepi si baza flexibila din inox, avand ca tinta porumbeii (Columba livia domestica) si alte zburatoare cu 64 de tepi in evantai, lungi de 13 cm, per metru liniar, care protejeaza o suprafata de 8 cm in latime, 100 cm in lungime.
Acest tip de tepi sunt realizati integral din inox si sunt destinati unei protectii totale impotriva porumbeilor si a factorilor de mediu, caldura ridicata sau temperatura scazuta.
Acest tip de tepi se pot monta pe aproximativ orice suprafata, tinandu-se cont ca cea mai buna prindere posibila ar fi in holsuruburi sau cu mici cuie care incap in gaurile de montaj inserate pe portiuni egale de pe suprafata tepilor.

Un alt mijloc de prindere este folosindu-se un kit de montaj sau silicon sanitar (este foarte important sa nu fie pe baza de apa, ca se se slabeasca la umiditate) sau cu orice alt material adeziv care ar putea asigura o rezistenta de montare si de durata a tepilor pe spatiile care trebuie ferite de pasarile daunatoare.
Datorita faptului ca porumbelul este o pasare ca planeaza, acesta are nevoie de un spatiu care sa asigure loc suficient sa aterizeze. Daca acest spatiu este protejat cu astfel de repelenti, atunci pasarile cauta alte locuri de asezat si de cuibarit.

Avantaje:

Rezistenta ridicata la agenti atmosferici, la temperaturi cuprinse intre -30° şi 150°C, flexibilitate.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tepi inox anti pasari 64/3”

Ați putea dori, de asemenea…

0
0771 405 339