Reducere!

Repelent Caini si Pisici 1 kg

Repelent Caini si Pisici 1 kg

Flortis repelent caini si pisici a fost studiat si modificat intr-un timp destul de lung iar multumita actiuni olfactive,indeparteaza animalele si obiceiurile rele ale acestora.Produsul este destinat pentru dezobisnuirea animalelor de a frecventa un loc si a-si face nevoile acolo.Poate fi folosit in gradini,pe garduri,in parcuri,pe ghivece,pe casa,etc.

33.95 lei 27.16 lei

Descriere

Repelent Caini si Pisici 1 kg

Repelentul de caini si pisici a fost studiat si modificat intr-un timp destul de lung iar multumita actiuni olfactive,indeparteaza animalele si obiceiurile rele ale acestora.

Repelentul de Caini si Pisici este destinat pentru dezobisnuirea animalelor de a frecventa un loc si a-si face nevoile acolo.

Repelentul poate fi folosit in gradini,pe garduri,in parcuri,pe ghivece,pe casa,etc.

Repelentul este o combinatie de uleiuri care deranjeaza simtul olfactiv al animalelor.Daca este folosit corespunzator nu este periculos pentru oameni,animale sau plante.

Mod de utilizare:

Se curata foarte bine suprafata unde se vrea utilizat acest produs si se presara granulele formandu-se o bariera de protectie.

In caz de ploaie a se redistribui din nou pe uniform pe suprafata uscata.

Avertisment:

Nu utilizati produsul pentru altceva decat pentru ce este destinat.Conservati produsul bine inchis ferit de umezeala si razele soarelui.Tineti la distanta de copii si animale.

Nu se tine impreuna cu alte alimente.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Repelent Caini si Pisici 1 kg”
0