Repelent reptile, 1 kilogram

Produs granulat cu esente aromatice active pentru a alunga reptilele din locurile tratate fara a fi daunatoare lor si altor animale. Repelent reptile este un produs in forma granulara care este aplicat cu usurinta, pur si simplu prin dispersie in jurul locuintelor, cabinelor, rulotelor, corturilor, piscinelor, etc.

64.40 lei

Categorii: , Etichete: , ,

Descriere

Informatii despre repelent reptile:
Producator Orvital Flortis
Modalitate ambalare Cutie de 1 kg.
Combate activitatea Serpi, reptile
Caracteristici repelent reptile:

Repelentul de reptile previne si protejeaza in mod natural un spatiu de prezenta serpilor si reptilor (in general) in zonele exterioare. Produsul poate fi aplicat in toate locurile in care se doreste previnerea unei infestari cu reptile (gradini, locuri de campare, spatii de depozitare, etc.). Produsul este fabricat din uleiuri esentiale ale caror arome functioneaza ca repelent natural pentru reptile. Produsul, atunci cand este utilizat in mod corespunzator, nu este periculos pentru oameni, animale si plante si nu este daunator pentru mediul inconjurator.

Utilizare si dozaj:

Se presara zona cu aproximativ 15 g de produs (potrivit pentru circa 1 mp) sau de-a lungul traseului urmat de reptile si alte locuri unde se suspecta prezența lor. Eficacitatea acestuia dureaza aproximativ o saptamana, timp in care acesta are rol de tratament pentru combatarea infestarii si mai mult ca efect repelent, pentru a mentine la distanta reptilele: se trateaza zona pana la disparitia infestarii. Precipitatii abundente si irigarea terenului poate reduce eficacitatea tratamentului.
Pentru a proteja o zona in interiorul careia este posibil sa existe reptile, este nevoie mai intai sa se aplice o cantitate mica de repelent de reptile pe toata suprafata. Dupa 48 de ore, timpul necesar pentru a permite reptilelor sa se indeparteze de zona care trebuie protejata, se aplica de-a lungul perimetrului repelent pe o banda lata de circa 15-20 cm.

Realizarea tratamentului se face marginal, de jur imprejurul zonei ce se doreste a fi protejata. Se aplica o banda de aproximativ 15-20 cm. impiedicand astfel accesul reptilelor in zona “protejata”.
Daca deja exista reptile in zona respectiva si tratamentul nu mai este preventiv atunci trebuie lasata o suprafata de 2 metri lungime pe unde reptilele sa paraseasca suprafata tratata. Dupa o saptamana se inchide cu repelent si zona respectiva blocand in totalitate accesul in zona. Daca tratamentul se face in jurul unui lac atunci banda protectoare trebuie amplasata la 1-2 metri de lac, de jur imprejurul acestuia. Daca lacul este foarte mare se face “bariera de protectie” in directia unde se afla habitatul pe o lungime cat mai mare.
Daca exista certitudinea ca in interiorul zonei care trebuie protejata nu exista reptile, se aplica repelentul pe o portiune lata de circa 15-20 cm.

Aplicare:

Substanta poate fi aplicat pe langa apa, dar nu in apa. Pentru a evita ca reptilele sa ajunga si sa colonizeze lacuri, fantani, piscine, etc. se aplica pe o porţiune de circa 15-20 cm. in jurul ochiurilor de apa, pe limita maxima de prea plin.

Este indicata utilizarea repelentului, avand un regulator de emitere a vaporilor care îi permite să ramana activ timp de 2 luni în conditii atmosferice normale.

O ploaie abundenta nu afecteaza produsul. Totusi, dupa o ploaie prelungita si puternica, este nevoie să se repete tratamentul.
Cand mirosul caracteristic al produsului se diminueaza, eficacitatea acestuia este redusa.

Orvital Flortis

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Repelent reptile, 1 kilogram”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
0771 405 339