Repelent reptile, galeata 5 kilograme

Produs granulat cu esente aromatice active pentru a alunga reptilele din locurile tratate fara a fi daunatoare lor si altor animale. Repelent reptile este un produs in forma granulara care este aplicat cu usurinta, pur si simplu prin dispersie in jurul locuintelor, cabinelor, rulotelor, corturilor, piscinelor, etc.

458.80 lei

Categorii: , Etichete: ,

Descriere

Informatii despre repelent reptile:

 

Producator I.N.D.I.A. Pesticide
Modalitate ambalare Cutie de 5 kg
Combate activitatea Serpilor

Produs granulat cu esente aromatice active pentru a alunga reptilele din locurile tratate fara a fi daunatoare lor si altor animale. Organul Jacobson, este un organ extrasenzorial situat in partea superioara a gurii reptilei si este folosit in principal pentru a evalua mediul ambient circumstant. Acest organ este folosit atunci cand reptila isi foloseste limba. Repelentul va paraliza temporar functiile organului Jacobson, facand reptila sa se retraga cu rapiditate.

Repelent reptile este un produs in forma granulara care este aplicat cu usurinta, pur si simplu prin dispersie in jurul locuintelor, cabinelor, rulotelor, corturilor, piscinelor, etc. pentru a tine reptilele departe de aceste zone. Poate fi aplicat si in jurul gradinilor dar nu in incinta acestora. Nu trebuie sa se utilizeze pe terenurile cultivate cu culturi destinate alimentatiei pentru om sau animale.

Pentru a proteja o zona in interiorul careia este posibil sa existe reptile, este nevoie mai intai sa se aplice o cantitate mica de repelent de reptile pe toată suprafata. După 48 de ore, timpul necesar pentru a permite reptilelor sa se indeparteze de zona care trebuie protejata, se aplica de-a lungul perimetrului un alt produs pe o banda lata de circa 15-20 cm. Folosind aceasta metoda, un recipient de repelent de 5 kg protejeaza aproximativ 3000 de metri patrati de suprafata sau o portiune lunga de 300-450 m si lata de 20 cm.

Utilizarea repelentilor este recomandata la exterior si ofera protectie pentru o suprafata mai mare decat in cazul capcanelor adezive. Realizarea tratamentului se face marginal, de jur imprejurul zonei ce se doreste a fi protejata. Se aplica o banda de aproximativ 15-20 cm impiedicand astfel accesul reptilelor in zona “protejata”.

Daca deja exista reptile in zona respectiva si tratamentul nu mai este preventiv atunci trebuie lasata o suprafata de 2 metri lungime pe unde reptilele sa paraseasca suprafata tratata. Dupa o saptamana se inchide cu repelent si zona respectiva blocand in totalitate accesul in zona. Daca tratamentul se face in jurul unui lac atunci banda protectoare trebuie amplasata la 1 – 2 metri de lac, de jur imprejurul acestuia. Daca lacul este foarte mare se face “bariera de protectie” in directia unde se afla habitatul pe o lungime cat mai mare.

Dacă exista certitudinea ca in interiorul zonei care trebuie protejata nu exista reptile, se aplica repelentul pe o portiune lata de circa 15-20 cm. Substanta poate fi aplicat pe langa apa dar nu in apa. Pentru a evita ca reptilele sa ajunga si sa colonizeze lacuri, fantani, piscine, etc. se aplica pe o portiune de circa 15-20 cm in jurul ochiurilor de apa, pe limita maxima de prea plin.

Este indicata utilizarea repelentului, avand un regulator de emitere a vaporilor care ii permite sa ramana activ timp de 2 luni in conditii atmosferice normale. O ploaie abundentă nu afecteaza produsul. Totuai, dupa o ploaie prelungita si puternica, este nevoie sa se repete tratamentul. Cand mirosul caracteristic al produsului se diminueaza, eficacitatea acestuia este redusa

 

Modul de utilizarea a repelentilor impotriva reptilelor:

Se desface produsul in zonele infestate de reptile, sau unde doriti sa preveniti prezenta lor : gradini, campuri, razoare, rondouri de plante, stive de lemn etc. in doza de 100g./10m2. Pentru un tratament eficient se recomanda dublarea dozei. Repetati tratamentul la fiecare 8 – 10 zile, sau dupa o eventuala ploaie sau irigare de teren pe ariile de protectie.

Avertizari:

– Nu folositi produsul in alte scopuri decat cele indicate. Conservati produsul bine inchis in recipientul original, in loc racoros si uscat. Nu pastrati produsul impreuna cu alimentele. Cititi atent instructiunile inainte de folosire. Contine materiale inerte si argiloase, esente aromatice active. Produsul este destinat exclusiv pentru uz profesional.
– Sa folositi manusi adecvate cand utilizati produsul.

I.N.D.I.A.

Ați putea dori, de asemenea…

0
0771 405 339