Reducere!

Statie de intoxicare Mice Station

Statie de intoxicare orizontala:

Daunatori vizati: Soareci.

5.21 lei 3.71 lei

Categorii: , Etichetă:

Descriere

Informatii despre Statie de intoxicare Mice Station:
Dimensuni 125x100x40
Material Plastic
Producator U.E.
Combate activitatea Soareci
Modalitate de ambalare 1 Unitate

Este statia de intoxicare in care se utilizeaza momeala pentru deratizarea ariilor interne si externe. Statia este versatila si adaptata oricarui tip de momeala (de tip pasta, de tip pulbere, parafinata). Ea este realizata dintr-un plastic rezistent la orice conditie meteorologica si la ceată si are un sistem special de inchidere cu o cheie de siguranta din plastic.

Utilizare Mice Station:

Deschideti capacul statiei, introduceti momeala in interior, inchideti capacul si asezati statia pe sol sau la perete evitand blocarea gaurilor de acces ale acesteia.

Locuri de utilizare:

In toate spatiile industriale, civile, domestice.

Statiile de intoxicare Mice Station au scop de utilizare, atat in spatiile externe, cat si interne, in zonele cu o suprafata mare, in special in uzine, fabrici, depozite si sunt destinate unei protectii de durata mare a raticidului, pana cand rozatoarele ajung sa consume momeala raticida.
Aceste statii de plastic sunt deja turnate in forma specifica si se blocheaza printr-o cheie!
In interiorul statiei de intoxicare se aseaza intre 2-4 pliculete de raticid si se pot lasa la exterior, fara pericol sa fie deteriorate de umezeala sau de alti factori externi.
Ca si asezare, statiile de intoxicare Mice Station, pot fi utilizate in zonele cu suprafata mare, cu o asezare intre 5-10 metri distanta intre statii. Rozatoare vizate pentru consumul de momeala din aceasta statie sunt doar rozatoarele de talie mica, in special soricei de camp, care reprezinta o problema pentru structurile construite in afara orasului, datorita faptului ca se regasesc in numar mare, iar primavara si toamna au tendinta sa migreze in cladiri, pentru hrana si caldura.
Statiile de intoxicare sunt destinate uzului general si asigura un loc sigur de hranire pentru rozatoare.
Pentru exterior se recomanda utilizarea de statii de intoxicare din pvc, inox sau alt material care sa reziste la frig, caldura, ploaie sau la animalele non-vizate, caini sau pisici! Acestea se pot aseza de-a lungul cladirii si se pot monta si cu dibluri pentru a putea fi fixate permanent.

Ați putea dori, de asemenea…

0
0771 405 339