Statii intoxicare Mice

Statia de intoxicare in care se poate folosi in siguranta otrava raticida, cu scopul deratizarii ariilor interne.

Statie de intoxicare cu eticheta in maghiara!

0.72 lei

Stoc epuizat

Categorii: , Etichetă:

Descriere

Informatii despre statii intoxicare Mice:
Dimensuni 15x5x5.5 cm.
Material Carton
Producator Babolna
Combate activitatea Soareci
Modalitate de ambalare 1 Unitate

Statii de interior pentru soareci, ideale pentru orice tip de spatiu, dimensiuni 15x5x5.5 cm. Sunt realizate din carton cu inscriptie de avertizare.
Statiile de intoxicare au 4 intrari de hranire si astfel ar putea sa permita si rozatoarelor de talie medie sa se hraneasca!
Statiile de intoxicare de carton se pot utiliza cu succes in spatiile interne, cu o suprafata mare, in special in uzine, fabrici, depozite si sunt destinate unei protectii de durata medie a raticidului, pana cand rozatoarele ajung sa consume momeala raticida.
Aceste statii de intoxicare se monteaza usor, prin plierea cartonului in forma de cutie si au 4 guri de hranire pentru a oferi intrare de hranire rozatoarelor tinta.

In interiorul statiei de intoxicare se aseaza intre 2-4 pliculete de raticid si se lasa in spatii fara umezeala. Exista foi autocolante cu rol de informare, de pericol si de scopul pentru care aceste capcane au fost concepute, care se lipesc pe statia de intoxicare.
Ca si asezare, statiile de intoxicare de carton trebuie sa fie asezate la interior, ferite de umezeala, in spatiile de depozitare sau de productie, la nivelul fiecarui raft sau raion, in colturile zidurilor cladirii si pe traseul unde au fost semnalate prezenta rozatoarelor, prin excremente, cuiburi, mizerie sau urme specifice de hranire ale acestora.
Statiile de carton sunt destinate exclusiv utilizarii la interior, dar asigura un loc sigur de hranire pentru rozatoare.
Pentru exterior se recomanda utilizarea de statii de intoxicare din pvc, inox sau alt material care sa reziste la frig, caldura, ploaie sau la animalele non-vizate, caini sau pisici! Acestea se pot aseza de-a lungul cladirii si se pot monta si cu dibluri pentru a putea fi fixate permanent.

Opinii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Statii intoxicare Mice”
0
0771 405 339