Paianjeni

In Romania, speciile de paianjeni nativi nu sunt considerate periculoase sau o amenintare la adresa sanatatii, pentru ca nu exista specii veninoase. Dar in unele gospodari exista totusi posibilitatea sa fie o infestare cu paianjeni, dar pentru a se asigura ca exista aceasta infestare trebuie sa se tina cont si de temerile comune provocate de paianjeni (Arahnofobia) pentru a se identifica un grad exact de infestare.

Daca exista o astfel de infestare, puteti contacta unul dintre specialistii nostri pentru a obtine metode de consiliere si tratament posibil. De obicei, insecticidele din gama K-Othrine si Solfac, care au actiune directa asupra insectelor si remanenta trateaza si previn si aparitia unei infestari viitoare.

Solfac EW 50, 100 mLK-Othrine WG 250

Remedii:

Pentru a elimina un paianjen, fara al ucide, se intoarce o cutie de carton mic peste el si glisati o foaie intre carton si suprafata pe care sta paianjenul. Transportati cutia inchisa pana la exteriorul cladiri, unde il puteti elibera fara sa il atingeti.

3 thoughts on “Paianjeni

  1. Am gradina plina de paianjeni de toate marimile.Panzele lor sunt dintr-o parte in alta si pe distante de 2 m. Forile,gardul viu,gardul de lemn si cel metalic,toate sunt pline de panze.Va rog sa ma ajutati sa scap de acesti monstri cu care ma lupt de 6 ani. Va multumesc !

    1. Buna ziua. Va recomandam Solfac EW 50 la 100 de mL. pentru o suprafata tratata de aproximativ 150 mp, pentru interventie la exterior, cu un timp de actiune de 24 de ore, pentru ca substanta sa actioneze corect. Dupa acest timp se curata curtea de panzele de paianjen.

      Substanta ramane la exterior timp de 21 de zile, fiind remanenta.

  2. Buna ziua! Ce recomandati pentru eliminarea paianjenilor dintr-un garaj de 15 mp? Va multumesc!

Comments are closed.